onsdag 23 september 2009

Hemma & typ totalt förstörd i huvudet!

Tjatja.
kom hem för en timme sen, & jag är verkligen totalt jävla lost just nu.
Har faktiskt tro det eller ej haft riktigt kul & himla mysigt med klassen vid kinner =).
Synd på dom negativa människorna som inte följde med oss dit, Känn dej träffad Hanna ;).
Vi hade skoj, eller aa resan började små wierd.
Vi bad han som körde bussen o släppa oss vi kinner. Han ba ; jojo lugnt typ.
Tror ni inte han missar skylten sen eller ? så vi fick sitta och åka ändå hem till K-hamn & sen tillbaka igen, förstå om jag va fett sugen på att faktiskt hoppa av buss fan i k-hamn. Liksom ja va hemma! men nene ja åkte med ;) & tur va la det.
Orkar inte skriva allt vi gjort men ja , vi har iaf plockat svamp ;) låter inte kul alls I know. Hahah värsta lantisarna . men de va rätt skoj xD sen så åt vi grillad kyckling o potatissalld. Sjukt jävla gott. Som elin sa " det märks att vi är Hr:are, eftersom att det vanligtvis är korv eller hamburgare om man har tur som man grillar när man e iväg med klassen , men inte hos oss inte. Här ska de fan va riktigt mat här :)).
sen skrämde ungefär hela klassen skiten ur elin på vår lilla "spökvandring".. vi gick längst ett motionsspår när det va mörkt. & jag som då vet att elin är fruktansvärt lätt att skrämma, bad två killar springa och gömma sej i mörkret och sen hoppa fram när elin kom.
hahahhaha de va nog de bästa på länge. Fett skoj, sen fortsatte de bara att folk sprang och gömde sej och skrämde henne. Hah fett skoj (a).
sen har vi bara haft det mysigt & så;) mer får ni inte veta (aa).

Vi va några dårar som tänkte va vakna hela natten , men vid halv sex tiden orkade vi verkligen inte mer så vi gick och la oss och sov i två timmar sen upp igen xD
Fett värt.
Men är HELT jävla slut nu. Höhöhö!
Så ska snart däcka i sängen ett par timmar eller så.
En stund iaf. sen är jag Back on track igen :)

Hörs senare. pussss

1 kommentar:

  1. du lilla ida, nu tar du och slutar säga att ni had ekul för det kan ni omöjligt haft! (;

    SvaraRadera